Kun kahvi palaa pohjaan

 

tiistaina, kesäkuuta 03, 2003

Minne tahansa muualle - mutta ei minne tahansa

JiiPeen ehdotuksesta listaan työtehtäviä, joihin en haluaisi edes tästä nykyisestä vaihtaa. Lista ei ole missään erityisessä järjestyksessä.

1. Rentokil-yhtiön käytetyille terveyssiteille ja tamponeille tarkoitettujen laatikoiden vaihtaja (tälle on varmaan joku hieno ammattinimike tyyliin "yritysintiimiihygieenikko").

Kuvitelkaa sananvaihto baaritiskillä ja tilanteen jatkokehitys.
"Mitä teet työksesi?"
"Mä kuljetan kuukautisverta pakettiautolla".

2. Autolähetti Helsingissä

Pitäisi ajaa kovaa keskustassa. Lisäksi pitäisi koko ajan syödä purkkaa, olla epäystävällinen ja kuunnella autostereoista huonoa musiikkia.

3. Provisiopalkkainen myyjä, minkä tahansa

Tämä ammatti edellyttää tavaran (lehtien, kirjojen, mainosten, Eiffel-tornien) tyrkyttämistä ihmisille, jotka eivät lähtötilanteessa myytävää tavaraa tarvitse, mutta prosessin lopputilanteessa sen haluavat. Sucks. Voisin myydä jotain, jota ihmiset itse, oma-alaoitteisesti tulevat tarpeeseensa ostamaan. Kuten leipää.

4. Radio Novan juontaja

"Oikein todella hienoa iltapäivää Sulle. Me mietittiin tossa aamulla, että miten me voitais tänään huomioida huoltomiehiä, jotka tekee todella arvokasta työtä meidän kaikkien eteen. Jos Sulla on tästä ideoita, niin soitappa mulle tänne studioon. Parhaasta ideasta me annetaan Jokisen Ilen kanssa Sulle persettä. Kello on 14.32 ja nyt Sulle soittaa Simpy Red kappaleen Stars".