Kun kahvi palaa pohjaan

 

torstaina, syyskuuta 18, 2003

Lisää ilmoituksia

Mutta entäpä jos yritys tekisi työpaikkailmoituksensa samalla tavalla kuin treffi-ilmoitukset tehdään? Ja ilmoituksessa oltaisiin vielä rehellisiä? Olisiko se, niinku, tällainen?

Me ollaan tämmönen keskikokoinen, palvelualalla toimiva firma. Me ollaan tosi makeita. Me ollaan Espoossa. Nyt me etittäis uutta toimihenkilöö englanninkielisellä nimikkeellä (ja hei, älä sano, että sä et tiedä mikä se on, kun ei meilläkään ole tietoa, hehehe). No, semmonen nyt kuitenkin pitäis saada.

Me ollaan aika avoimena sen suhteen, et millanen sä olisit. Meille kelpaa ihan mikä vaan. Voitaishan me tähän panna, et sulla pitää olla korkeakoulututkinto ja väh. Viiden vuoden kokemus ja muuta, mut ei ne kuitenkaan ratkase. Se ratkasee, etä sä haluut tätä duunia ja suostut siihen paskaan palkkaan, jota me voidaan sulle maksaa.

Ja se palkka, se on tosiaan paska. Mitään autoetuukaan sä et saa, koska sä et oo myyjä eikä sulla oo edes päällikkötittelii. Me pannaan tähän, et sulla on etenemismahiksii, mut ei sul oo, ainakaan ennen ku paskamaha isot ikäluokat on kuollu pois. Eikä kyl varmaan sitkään.

Luonteeltas sun pitäis olla niinku matelijan ja mikrobin väliltä, eli mahdollisimman vähän luonnetta. Taidoista perseennuolenta on hyvä, mykkyys plussaa. Lobotomiasta ei oo ainakaan haittaa.

Heitä meille mailia, niin me ehkä otetaan suhun yhteyttä joskus kuukauden kuluttua. Todennäköisesti kuitenkaan ei. Hakemuksia me ei palauteta, eikä ehkä luetakaan (no toi oli zoukki, varmaan).