Kun kahvi palaa pohjaan

 

perjantaina, elokuuta 29, 2003

Kilpailu on ratkennut!

Suuri Ikuinen kahvitauko -kilpailu on ratkennut! Kaikkien tunteman projektin elämänkaari -teorian mukaisesti tässä projektissa on päästy jo syyllisten etsiminen -vaiheeseen. Mutta siitä tuonnempana.

Palkintotriumviraatti vietti pitkähkö ajan kahvitilassa ryystäen ennätyksellisen määrä eli kaksi (2) automaattiespressoa. Pohdinnan jälkeen päätimme jakaa ensimmäisen palkinnon puoliksi. Voittajia ovat (rummun pärinää) …Benrope ja SchizoBlogin Janne! Onnea! Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, jahka ehditään.

Ja sitten valivali-osuuteen. Kilpailuun otti osaa vain kaksi ihmistä (joista molemmat siis palkitaan. Njähnjäh, nyt ottaa varmaan aivoon että et osallistunut? Ai ei vai? No pitäisi kyllä! Näkisitpä ne palkinnot). Pitääkö tästä osallistumistiheydestä päätellä, että tämä on ainoa konttori Suomessa, jossa pomoksi päätyminen edellyttää lobotomiaa ja työpäivästä selviytyminen Cipramilia? Enpä usko.

Meille saa siis edelleen lähettää kertomuksia tai linkkejä teidän Kahvitauko-hetkiinne. Lupaamme peistata ja linkittää. Mitäpä me täällä muuta.